Injectables &
huidtherapie

936x936 injections1
Maclinic-logo

MESOTHERAPIE

De ouder wordende huid verliest collageen en elastine en wordt daardoor dunner, slapper en doffer.
Mesotherapie is een medische behandeling waarbij essentiële stoffen (meso-werkzame stoffen) in de diepe laag van uw huid gebracht worden. In MAClinic wordt gebruik gemaakt van een pen met micronaaldjes. Door met deze pen over uw huid te gaan, ontstaan er hele kleine gaatjes en bereiken de werkzame stoffen uw diepe huid, daar waar een crème met smeren nooit kan komen. Met mesotherapie worden lichaamseigen stoffen, diep in de huid gebracht. Denk hierbij aan een mix van vitaminen en mineralen, hyaluronzuur (herstel vochtbalans), aminozuren, nucleïnezuren en co-enzymen. Het resultaat is een frisse, stralende huid die zichtbaar gehydrateerd en goed verzorgd is. Het is een veel toegepaste aanvulling op een behandeling met een peeling.

 

CONSULT EN BEHANDELING

Tijdens het consult zal dokter MacLennan samen met u uw huid beoordelen en een behandeladvies geven. Uw algehele gezondheid wordt in kaart gebracht en er worden foto’s gemaakt. Indien u besluit om een behandeling met mesotherapie te doen kan dat direct tijdens het consult gebeuren. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Het gevoel van de micropen prikkelt maar doet geen pijn. Uw huid zal niet bloeden.
Tijdens dit consult worden ook de risico's op complicaties besproken en wat u kunt verwachten ten aanzien van het herstel en eindresultaat.

 

NABEHANDELING

Na een mesotherapie behandeling geldt geen specifieke nabehandeling of instructie.

 

RESULTAAT

Direct na de therapie kan de huid wat rood zijn maar dit trekt binnen enkele uren weg.

 

RISICO'S EN COMPLICATIES

Er is geen kans op complicaties bij mesotherapie.

 

TARIEF

MESOTHERAPIE

Behandeling gezicht   €150

Behandeling gezicht, hals en decolleté   €250