510x510

I enjoyed working with doctor MacLennan in Paris with great pleasure.
She is a highly skilled and talented plastic surgeon who controls many different surgical techniques and operates with great accuracy.
In addition to this she is a committed and honorable person, much loved by her patients and colleagues.
All these personal qualities ensure that her patients surrender to her in full confidence and are very satified with the result achieved.

Dr. François Petit

Plastic Surgeon from Paris

Meer referenties...

Drs Linda MacLennan

Plastisch Chirurg

Drs L.M. MacLennan is plastisch chirurg en sinds januari 2018 werkzaam in het Boerhaave Medisch Centrum te Amsterdam. Daarnaast heeft zij haar eigen privékliniek 'MAClinic' in Bussum en Parijs waar zij injectables en huidtherapieën uitvoert.

Gedurende een aantal jaren heeft zij haar vak uitgeoefend in Parijs, de stad waar op hoog niveau esthetische plastische chirurgie wordt bedreven. Momenteel gaat zij vanuit Nederland nog regelmatig terug naar Parijs om daar vanuit MAClinic haar behandelingen uit te voeren.

‘Het opdoen van werkervaring buiten de grenzen van je eigen opleidingsomgeving en land is van onschatbare waarde. Juist binnen de plastische chirurgie bestaat er een diversiteit aan mogelijkheden van behandelingen voor hetzelfde probleem. Dat vind ik zo boeiend aan ons vak. Dat maakt het dynamisch, uitdagend en creatief. Je wordt opgeleid op een bepaalde manier, maar er bestaan meerdere operatietechnieken die in bepaalde situaties tot een mooier resultaat leiden. Mijn ervaring in Parijs heeft mij uit mijn comfortzone gehaald en mijn blik verruimd door de andere cultuur, omgangsvormen, normen en waarden, indicatiestellingen en operatietechnieken. Het is een verrijking geweest van mijn expertise als specialist, die ik zal toepassen in de behandeling van mijn cliënten.’

‘Esthetische chirurgie betekent zorg op maat. Iedereen is anders, ieder gezicht en ieder lichaam is uniek. Ook de perceptie van schoonheid verschilt per persoon.
Ik besteed daarom samen met mijn cliënt veel aandacht aan het opstellen van een passend behandelplan. De wens van de cliënt speelt hierin vanzelfsprekend een leidende rol waarbij ik op basis van mijn chirurgische ervaring en mijn gevoel voor esthetiek een persoonlijk en realistisch advies geef.’